Europa 2 - Maxximum muziky

Paulie Garand v Sunday Session: Myslel som si, že sa nedožijem ani tridsiatky

Hosťom Osťovej relácie bol tentokrát český raper Paulie Garand. Hneď z fleku prezradil, že ma za sebou natáčanie klipu na track Forma s Rytmusom a Pil C. Zistíš preto, či sa musí prekonávať pri točení klipov a čo ho inšpiruje pri stvárňovaní rôznych rolí v hudobných videách.

K Pauliemu prišiel rap cez bratove cédečka Eminema a Chaozzu, Wu-Tang počúval v stane aj na chate. Prvý rapový text napísal už v siedmej triede na základke. Po krátkej retrospektíve na začiatok kariéry, s Osťom rozobrali, v čom je track Forma iný ako ostatné z jeho nového albumu. Porozprávali sa aj o spolupráci s legendárnym producentom DJ Wichom, aj o tom, ako vznikol názov albumu, ktorý spolu vytvorili. Akú má Paulie predstavu o živote a ako sa formoval počas svojej kariéry?

Možno ťa príjemne prekvapí, keď sa prizná, že jeho bohémskym časom je koniec a že intenzívne rozmýšľa nad usadením sa, založením rodiny a výchovou detí. Kedy si povedal, že je koniec v bohémskom živote a prečo vlastne opustil rockenrolový spôsob života?

Okrem iného sa dozvieš aj to, kde čerpá inšpiráciu a či sa ako raper vyjadruje ku všetkým veciam, ktoré víria spoločenskú hladinu. Kedy cíti najväčšie zadosťučinenie pri svojej tvorbe? Pusti si rozhovor a dozvieš sa ešte viac.

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach