Europa 2 - Maxximum muziky

Mairee a Eusebio zadelili takú skladbu MUCHACHA, že tancovala aj známa blogerka

Dnes vyšla ďalšia letná vec z Mairee produkcie, a tentokrát si prizval do skladby latino živel v podaní Eusebia.Ten svojím temperamentom strhol v novom klipe MUCHACHA nielen samotného producenta skladby, ale aj známu fashion blogerku „sweetladylollipop“ alias Ivanu Petrušovú, a to priamo v centre Bratislavy!

Už koncom jesene plánuje Mairee vydať svoj dlhoočakávaný album „PREPOJENÍ“, no zatiaľ nám postupne servíruje dynamické latino skladby s kvalitnými vizuálmi od režiséra Daniela Štraucha, známeho pod menom GOGO.

​“Najdôležitejšie pri tvorení scenáru ku skladbe je, aký z nej ide celkový mood a energia. Čo pri Eusebiovi nebol až taký problém, keďže je to celkovo človek, ktorý je temperamentný a jeho hlas totalne navodzuje letnú atmosféru. K nemu sme vybrali známu blogerku a influencerku, ktorá vytvorila medzi nimi kontrast, myslím ako muž a žena. A keďže klip vznikal najprv v ateliéri aj kvôli svetelným efektom, som rád, že sme mali možnosť dotočiť k tomu aj vizuály z vonkajšieho prostredia, lebo ešte prebiehali opatrenia proti Covid19. Vybral som si preto svoju obľúbenú ulicu Laurinskú, kde to najviac žije a zelenie pri otvorených terasách a obaja rozohrali pri skladbe svoje spontánne reakcie, s ktorých cítiť slobodu aj pri okoloidúcich“, vysvetľuje pohľad na videoklip samotný režisér GOGO.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Okrem známej blogerky si v klipe zatancovali aj dvorné tanečenice Eusebia – Vivas Dance Group. „Teším sa, že si budú môcť s nami zatancovať aj naši fanúšikovia. Počas obdobia, kedy sme nemohli slobodne tancovať na ulici, som si nesmierne užival natáčanie s profesionálnym tímom od Maireeho. Lebo ja keď spievam, cítim hudbu a musím tancovať. Tak verím, že si s nami aspoň takto cez videoklip ľudia zatancujú“, ukončuje nadšene Eusebio.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach