Europa 2 - Maxximum muziky

Remix The Time Is Now od Roberta Buriana ťa naladí na sobotňajšiu párty!

Robert Burian už od začiatku svojej kariéry viac pôsobil v zahraničí ako doma. V čase, keď si získal aj domácu popularitu skladbou Žijeme len raz, na ktorej spolupracoval s raperom Egom, mal na svojom konte už stovky nahrávok vydaných v prestížnych zahraničných vydavateľstvách, špecializujúcich sa na tanečnú, klubovú, houseovú a tranceovú hudbu.

Už pred dekádou sa Robert Burian dostal aj do holandského vydavateľstva Spinnin‘ Records, v ktorom mu pod značkou Robbie Buri vyšlo viacero skladieb. Robert Burian je naďalej jediným Slovákom, ktorého tvorba vyšla v tomto vydavateľstve. V jeho portfóliu sa objavujú i také mená ako Armand Van Helden, Alegria, Eric Prydz, Avicii, Booty Luv, Fedde Le Grand, Milk Inc. Kate Ryan a mnohí ďalší.

Dnes Robert vydáva svoje skladby vo švajčiarskom vydavateľstve Enormous Tunes a jeho skladby pravidelne premiéruje DJ a producent EDX. Ten ho nedávno oslovil, aby zremixoval jeho novú skladbu The Time Is Now. Oficiálny remix bol premiérovaný v šou No Xcuses a pred pár dňami vyšiel i oficiálne. Teraz ho môžeš počuť i ty!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach