Europa 2 - Maxximum muziky

Zaspomínaj si na dračice zo skupiny Little Mix. Takto s ľahkosťou kedysi zaspievali pieseň od Harryho Stylesa

V živom vysielaní BBC Radio 1 Live Lounge sa štvorica kočiek z vtedy ešte fungujúcej skupiny Little Mix predstavila v decentnej podobe a spoločne zaspievali pieseň od Harryho Stylesa Fallin z jeho albumu Fine Line.

Perrie Edwards, Jade Thirlwall, Jesy Nelson a Leigh-Anne Pinnock v outfitoch nude farby sa dokonalo zladili s klavírom a gitarou v pozadí a podali priam anjelsky výkon.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Baby z dievčenskej skupiny  však spolu už nespievajú, a to aj napriek tomu, že v roku 2011 vyhrali spevácku súťaž X Factor. Najprv zo skupiny odišla Jesy Nelson. Stalo sa tak v decembri 2020.

Trojica ešte naďalej fungovala, minulý rok sa dokonca vybrali na turné. Aj napriek tomu, že vyzerali a zneli skvelo, skupine dali stopku a rozhodli sa, že každá bude kopať za seba.

Aj napriek tomu, že spoločnú kariéru zavesili na klinec, medzi trojicou panujú stále dobré vzťahy. Dokonca sa aj navštevujú a posielajú si priania k narodeninám. S Jesy je to však o niečo komplikovanejšie. Tá priznala, že sa s babami nebavila už viac ako dva roky. Do pozornosti však dala, že s dievčatami nie sú pohádané.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: billboard.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach