Europa 2 - Maxximum muziky

Duo Morena a ich novinka z auta – CÚVAM VPRED pre všetky kamošky, ktoré TO dôverne poznajú

Poznáte ten pocit, keď v živote nacúvate späť do nejakej situácie, v ktorej sa už dlhodobo cyklíte a zrazu príde ten „aha“ moment – „A DOSŤ!“ ?. Už to začína byť nezmyselná strata času! Aj o tom je nové video Dominiky Kavaschovej a Andrey Bučko, ktoré natočili v Dominikinom aute na parkovisku SND.

„Ak ma máš rád, otoč ma sám, nedovoľ mi nacúvať späť k nám“ spievajú dievčatá z MORENY v ich novom singli „CÚVAM VPRED!“. Tentokrát pieseň nahrali aj so špeciálnym hosťom na albume, slovenskou hudobnou špičkou – bubeníkom Martinom Valihorom!

O kamarátkach a autách

„Keď si dve kamarátky prejdú podobnou životnou skúsenosťou a jedna sa druhej zdôveruje, tá druhá to hneď pochopí a dokáže dať oporu, lebo však to dôverne pozná. A keď už má jedna nadhľad, spoločne sa vedia popri tom všetkom, čo ich trápi, zasmiať na vlastnom konaní. Navzájom sa utešia a napokon opäť nájdu silu žiť naplno, tvorivo, radostne. Presne také situácie vznikajú bežne aj v takom aute. Auto symbolizuje nie len ten bezpečný intímny priestor, kde môže dôjsť k vyplakaniu sa a vykričaniu sa (schválne, koľké to poznáte?:) , ale aj ten pocit slobody, dynamickosti… Vzduch, vietor, rýchlosť, dobrodružstvo. To všetko sa skrýva v takej jazde…aj naše fanúšičky nám často posielajú videá práve z auta, kde si nájdu chvíľku pre seba a svoje prežívanie s našou hudbou. Sú to krásne a vzácne videá“, uzatvára Dominika.

Aj za ich album MORENA i mnoho ďalších môžeš aktuálne zahlasovať vo 8.ročníku RUKA HORE AWARDS na stránke www.awards.rukahore.sk

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: rukahore.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach