Europa 2 - Maxximum muziky

Dokumentárna séria o Demi LOVATO bude dostupná už čoskoro, pozri si prvý TRAILER

Nová štvordielna dokumentárna séria s názvom Demi Lovato: Dancing With the Devil (prekl.: Tanec s diablom) bude dostupná zdarma na platforme YouTube už 23. marca 2021, kedy budú zverejnené prvé dve časti, každý ďalší utorok pribudne nový diel.

Speváčka prehovorí k svetu o svojej prekonanej závislosti na drogách i o tom, čo o sebe zistila počas odvykacej kúry. Predávkovanie na nej zanechalo nielen psychické stopy, ale i zdravotné – po infarkte má trvalo poškodený mozog a prekonala až tri mozgové príhody. Okrem toho doteraz nesmie jazdiť na aute, pretože má vo videní slepé škvrny a ešte donedávna mala problémy s čítaním.

Dokument nahliadne i do hudobného zákulisia za posledné tri roky, počiatočná produkcia sa začala už počas jej turné Tell Me You Love Me World Tour v roku 2018.

Je to už viac ako dva roky, čo som sa zoči-voči stretla s najtemnejšou udalosťou môjho života, a teraz som pripravená zdieľať tento príbeh so svetom„, uvádza Demi v oficiálnej tlačovej správe. „Po prvýkrát si budete môcť pozrieť, ako som vnímala môj boj a proces uzdravovania. Som vďačná za to, že som mohla túto cestu absolvovať, aby som čelila svojej minulosti a mohla o nej povedať i ostatným.

V anglickom traileri môžeme vidieť Deminých najbližších či dokonca Eltona Johna, ako komentujú jej závislosť, a mnoho z nich sa zhoduje, že Demi bola majstrom v pretvárke: dokázala všetkých presvedčiť o tom, že jej nič nie je a že je v poriadku, a pritom bojovala s najväčšími démonmi v jej živote. Viac ukážok z dokumentárnej série si môžeš pozrieť tu:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: billboard

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach