Europa 2 - Maxximum muziky

On ju ľúbi, ona jeho už nie. MAROON 5 a Megan Thee STALLION predstavujú novinku „Beautiful Mistakes“

Frontman skupiny Maroon 5, Adam Levine, je plný spomienok na stratenú lásku. Prehráva si momenty z minulosti i chyby, ktoré sa stali. Naopak, Megan je k odhodlaná ísť v živote ďalej a nevracať sa k nefunkčnému vzťahu. Rapuje: „Viem, že je ťažké opustiť to najlepšie, čo si kedy mal a najlepšie, čo kedy dostaneš. Ak sa rozídeme, nechcem s tebou ostať kamarátka, si toxický.“

Maroon 5 servíruje fanúšikom svoje novinky len postupne. Singel „Beautiful Mistakes“ nasleduje po ich songu „Nobody“s Love“ z roku 2020 a hite „Memories“ z roku 2019. Posledný, šiesty album skupiny s názvom „Red Pill Blues“, vyšiel v roku 2017.

Megan Thee Stallion je v tvorbe aktívnejšia. V novembri minulého roku vydala debutový album „Good News“ a v roku 2021 tiež nezaháľa. Raperka nedávno vypustila novú pieseň „Southside Forever Freestyle“, pričom sa objavila aj v remixe skladby „34 + 35“ od Ariany Grande. Taktiež spolupracovala s hudobníkom Bobby Sessions na piesni „I“m a King“, ktorá je soundtrackom k filmu Coming 2 America. Megan bola nominovaná na štyri ceny Grammy, uvidíme, koľko z nominácií aj premení na sošku.

Vypočuj si lyrics verziu novinky „Beautiful Mistakes“ tu:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: rollingstone

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach