Europa 2 - Maxximum muziky

Nový album Demi Lovato a k tomu klip aj z nemocnice, kde prežila predávkovanie

Ohlasovaný album Demi Lovato je na svete. Nesie názov Dancing With the Devil… The Art of Starting Over a je speváčkinou katarziou. Po tom, čo sa v dokumente Demi Lovato: Dancing with the Devil vyznáva z blízkosti smrti po takmer fatálnom predávkovaní pred tromi rokmi, svoju cestu od závislosti až do zdravej súčasnosti opisuje aj v najnovšom albume.

Ten je rozdelený na dve časti: v prvej s názvom Prelude nájdeš tri songy, ktorými sa vracia k osudnúmu obdobiu života (Anyone, Dancing With the Devil a ICU – Madison’s Lullabye). V druhej čast nazvanej The Art of Starting Over Demi otáča list na novú životnú kapitolu, v ktorej sa uzdravila – táto časť má 16 trackov, medzi ktorými nechýbajú spolupráce so zvučnými menami: What Other People Say“ so Samom Fischerom, silno očakávaná spolupráca s Arianou Grande v songu Met Him Last Night, duet s Noah Cyrus v tracku Easy a spolupráca so Saweetie v piesni My Girlfriends Are My Boyfriend.

Demi zároveň vydala aj klip k titulnej piesni Dancing with Devil, kde znova vytvorila scény z nemocnice, kde bojovali o život po jej predávkovaní.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: billboard.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach