Europa 2 - Maxximum muziky

Nová éra Bokiho – v singli Ako predtým ti odkazuje, že vzťah treba budovať a nevzdávať to hneď

Raper Boki sa dlhšie neozval, no v zákulisí poctivo pripravoval pre svojich fanúšikov skladby s hlbokými a hodnotnými výpoveďami. A hoci neplánuje vydať ďalší album ani EP, tento rok bude pre neho prelomový. Prvou lastovičkou, ktorá predznamenáva novú éru Bokiho je skladba Ako predtým.

„Ani táto skladba nie je súčasťou žiadneho môjho hudobného projektu, o to som si viac dal záležať na jej videoklipe. Rozhodol som sa vydávať skladby tak, ako to cítim a nečakať, až kým vyjde album. Preto som nesmierne rád, že ma v tom moji fanúšikovia podporujú a tešia sa z každej skladby, ktorú dám von“, hovorí Boki na jej adresu.

Réžiu klipu zastrešil Marcy Rojas z M Rouse Media, pričom dejovú linku si Boki vymyslel sám so svojím manažérom, mix master mal na starosti Marek Šurín. Samotná idea skladby hovorí o vzťahoch a súčasnom trende neriešiť vzťahové problémy a radšej zabuchnúť za všetkým dvere a ísť ďalej.

Ide o to, že veľa ľudí sa po hádkach hneď rozchádza a nerieši to. Ako keby strácali rešpekt ku budovaniu vzťahu. Videl som mnoho prípadov počas tejto situácie, kedy sme boli zatvorení, že ľudia sa nesnažia rozprávať, ale hneď utekajú. Preto aj touto skladbou som chcel poukázať nato, že veci sa riešia, vzťah sa buduje za akýchkoľvek ťažkých situácií a netreba sa vzdávať, ale bojovať,“ vyzdvihuje myšlienku songu BOKI.

Zdroj: rukahore.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach