Europa 2 - Maxximum muziky

SRDCE, ROZUM, BLVD – nový album IMT SMILE s atraktívnymi hosťami je TU!

Pred pár týždňami skupina IMT Smile vydala nový singel MIESTO. Singel bol rovnako predzvesťou nového a dlho avizovaného albumu.

ALBUM ZREL TAKMER DVA ROKY

„Veľmi sa teším z tohto albumu. A veľmi mu verím. Sú to piesne, ktoré sme tvorili od leta 2019, kedy vznikla filmová Príliš osobná známosť s Nikol Štíbrovou, až do marca 2021. Okrem spomínanej piesne s Nikol sme album nahrávali v Birdland štúdiu pri Manínskej tiesňave. Nádherné miesto. Absolútny kľud. A aj to bolo veľmi dôležité pre samotné nahrávanie. Ako prvú sme nahrali pieseň Navždy a postupne počas tohto obdobia sme absolvovali niekoľko nahrávacích session“ Približuje vznik albumu líder IMT Smile Ivan Tásler.

ATRAKTÍVNI HOSTIA

„Na albume SRDCE ROZUM BLVD máme niekoľko hostí. Okrem Bena Cristovaa, ktorý je s nami v piesni Miesto je na albume aj Nela Pocisková. Nela vniesla do piesne Dážď silnú emóciu. Netradične máme na albume aj song v angličtine, kde spolu s nami spieva reggae umelec pôvodom z Jamajky Winston Reedy. Pieseň Peaceful village je o jednej nádhernej pláži a hippie dedinke, z ktorej sa po čase stalo jedno veľké stavenisko plné hotelov a kasín.“

VYPREDANÉ KONCERTY

Na nové skladby sa môžu fanúšikovia tešiť aj na pripravovaných koncertoch IMT Smile. Prvé dva koncerty na Amfiteátri v Banskej Štiavnici v dňoch 4 a 5. júna sú už vypredané. Ďalšie termíny však budú čoskoro nasledovať. Viac o pripravovaných koncertoch nájdete na stránke https://imtsmile.com/#koncerty. Avšak nové skladby si môžete vypočuť aj 2 videoklipoch (lyric video), ktoré IMT Smile pripravili ako dokonalú ochutnávku nového albumu SRDCE ROZUM BOULEVARD, ktorý na CD a digitálne vychádza 13.mája. O 2 týždne neskôr vychádza aj na nádhernom vinyle.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach