Europa 2 - Maxximum muziky

Majself v rannej show Wake Up!: Je hlúposť obmedzovať sa v kreativite

Dnes si do kresla pravdy v našom štúdiu zasadol obľúbený raper Majself. Ten má aktuálne horúcu letnú novinku v podobe songu Keby bola moja, na ktorej spolupracoval s Janom Bendigom a Refewom – ich názory na spoluprácu s Majselfom si vypočuješ takisto v rozhovore. Letná vypaľovačka je pritom ďalšou skladbou z albumu Porcelán, ktorý má už Majself v predpredaji. Ako vznikala táto skladba (Porcelán aj Keby bola moja) a aké iné žánre okrem rapu nájdu fanúšikovia na jeho novom albume?

Majself sa rozhovoril aj o tom, ako sa počas lockdownu prestal obmedzovať v kreativite a do štúdia chodil „nepripravený“, bez papierov s textami – vtedy práve paradoxne začal tvoriť rýchlejšie a ľahšie a zablúdil aj do ďalších hudobných žánrov. Jednoducho sa rozhodol, že bude robiť hudbu ako to cíti, lebo žije len raz a je podľa neho hlúposť obmedzovať sa v kreativite.

Tenkrát po prvé

Majself prezradil aj to, prečo mu občas v banke nechcú vydávať peniaze, no aj to kedy a komu dal svoj prvý bozk a aké ďalšie okolnosti sprevádzali tento prvý raz. Dozvieš sa aj to, ako reagovalo okolie na jeho úplne prvý song a čo by odkázal spätne sám sebe. Pozná Majself odvrátenú tvár slávy? Čekuj rozhovor a zistíš to.

Video ochutnávka:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Celý rozhovor:

​Vypočuj si i ostatné rozhovory so zaujímavými hosťami, ktorí zavítali do štúdia Europy 2 a prezradili o sebe viac!

Ivan Tásler

Zuzana Plačková a Silvia Lakatošová

Raper Kali

Futbalista Róbert Vittek

Herečka a speváčka Nela Pocisková

Zápasník UFC Lajoš Klein

Spevák Ego

Psychológ a happytarián Aleš Bednařík

Boxerista Tomi Kid Kovács

Hokejista Ľubo Višňovský

Speváčka Dominika Mirgová

Zdroj: Europa2

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach