Europa 2 - Maxximum muziky

Jana Kirschner a Separ v novinke Povedz to nahlas! posielajú silný odkaz

Šikana – vážna téma, pred ktorou si nemôžeme zakrývať oči a zapchávať uši. Až 40 percent detí na Slovensku totiž zažíva šikanu. Na túto problematiku upozorňuje aj Nadácia Markíza v kampani Odpíšeme ti. Súčasťou kampane je aj skladba Povedz to nahlas!, ktorú spoločne nahrali Jana Kirschner a raper Separ. Speváčka skladbu takto uviedla na svojom Instagrame:

„Dnes vychádza song s mojím novým obľúbeným raperom. Veľké srdce a príbeh a k tomu odkaz, ktorý verím, že bude rezonovať. Šikanu zažíva dnes na Slovensku viac než 40 percent detí. Kampaň Nadácie Markíza s názvom #OdpisemeTi je tu pre to, aby zmenila optiku, ktorou sa túto tému pozeráme my všetci. Nielen tí, ktorí ju zažívajú a hľadajú pomoc, ale aj tí, ktorí sú svedkami šikanovania vo svojom okolí. Nájdite odvahu o nej hovoriť.“

Pieseň má silnú mantru, ktorá znie: „Odvaha je cesta a strach je len parazit!“

Cieľom kampane aj za pomoci tejto silnej piesne je o šikane nielen rozprávať, ale aj podať pomocnú ruku obetiam šikany (aj kyberšikany) na základných a stredných školách, ktoré sa častokrát nevedia alebo nemajú na koho obrátiť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: instagram.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach