Europa 2 - Maxximum muziky

Nahliadni do zákulisia klipu Cheers, ktorým Rytmus a Sheen zvalcovali scénu

Dnešná produkcia videoklipov býva extrémne náročná a vyčarovať skutočne dobrý klip nie je žiadna malina. Ak sa však spoja mimoriadne úspešní interpreti s tímom profíkov, výsledok môže vyraziť dych!

Skvelou ukážkou dobre odvedenej práce je videoklip k piesni CHEERS, od dvoch asi najznámejších raperov v Česku a na Slovensku – Rytmusa a Viktora Sheena. Skvelý song s hlbokou ideou dostal unikátne vizuálne prevedenie, ktoré zatiaľ nemá v Čechách a na Slovensku obdobu. Pieseň tak zaznamenala už za pár dní od zverejnenia obrovský ohlas.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Klip mal pôvodne vyzerať úplne inak. Prvotný námet mal zobraziť šedivý svet, ktorému unikajú interpreti prenasledovaní ľuďmi v maskách. Produkcia trvala približne dva až tri týždne. Najnáročnejšie však bolo samotné dvojdňové natáčanie, počas ktorého jedna zo smien trvala 25 hodín.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pri natáčaní klipu bola použitá najmodernejšia technológia. Efektné prelety kamery nad autom Viktora či zábery Rytmusa pri chráme sv. Barbory v Prahe, sú dielom zariadenia tzv. „Russian Arm“. Pri natáčaní scény s jedálenským stolom bolo použité veľké robotické rameno, tzv. „Motion control“. Pri záberoch Viktora pod mostom na Streleckom ostrove v Prahe, bol zase využitý rad špeciálnych žeriavov a koľajníc. Tieto technológie dodávajú klipu potrebný efekt.

Zdroj: PR správa/ Janka Marczellová

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach