Europa 2 - Maxximum muziky

Sima prináša mikulášsky darček v podobe novinky JA – poď si pozrieť klip

Speváčka Sima sa zahrala na Mikulášku a prináša svojim fanúšikom darček v podobe novej skladby s názvom Ja. Ide o skladbu z jej nového EP Story.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Skladba JA je o dievčati, ktoré sa celý život učí na vlastných chybách, uvedomuje si že svoj život má jedine ona pevne v rukách a chce byť každým dnom lepšou verziou samej seba. Je o sebarozvoji, osobnostnom raste a uvedomení si svojej sily… o hľadaní svojho potenciálu, nových skúsenostiach, sklamaní ale aj radostí v živote,“ uviedla Sima k novej piesni.

Klip inšpirovaný rozprávkami

„Keď som nahrala túto skladbu, okamžite som vedela, že videoklipom chcem ukázať mňa ako obyčajne dievča ktoré hľadá a nájde samú seba. Mojou inšpiráciou na tento videoklip boli rozprávky, na ktorých som vyrastala ako malé dieťa – konkrétne Maugli a postava Lilo z rozprávky Lilo & Stitch … preto sa videoklip odohráva v prostredí džungle, ktorá symbolizuje veľký svet a ja ako Lilo som v ňom malým dievčatkom,“ vysvetlila Sima

„V tanečnej choreografii som preto chcela použiť pár krokov zo scény, kedy Lilo mešká a príde na hodinu tanca a chcela som to skombinovať s divokejšími krokmi, ktoré pre mňa vyjadrujú Maugliho. Na pomoc som si prizvala skvelé tanečníčky – moje divošky, ktoré symbolizujú všetky ženy, ktoré sa cítia, alebo sa kedysi cítili rovnako. Choreografia v klipe symbolizuje slobodu každej z nás – slobodu povedať, čo cítime, slobodu rozhodnúť sa podľa seba a slobodu robiť veci tak, ako ich cítime… touto skladbou a videoklipom som chcela divákovi dodať pocit, že každý robíme aj chyby, ale dôležité je prijať ich, a postaviť sa keď nám je najhoršie pretože jedinou možnosťou akú máme je ísť ďalej a žiť naplno život, ktorý sme dostali ako dar,“ dodala Sima.

Zdroj: instagram.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach