Europa 2 - Maxximum muziky

Miley Cyrus prichádza s novým songom, ktorý vyjde na narodeniny jej ex

Talentovaná sexica Miley Cyrus teasuje nový song Flowers, ktorý vyjde v dátum narodenín jej bývalého manžela Liama Hemswortha. Avizovaný song vyjde už o pár dní, a to 13. januára, presne v deň, keď bude Liam oslavovať 33. narodeniny.

Speváčka na svojom Instagrame zdieľa rôzne plagáty a fotografie, ktoré nesú slogan New Year, New Miley, a tak niet pochýb, že okrem tejto spomínanej skladby sa dočkáme aj ďalšej novej hudby. Celý album, ktorý nesie názov Endless Summer Vacation, vyjde už 10. marca.

Dvojica kedysi tvorila dlhoročný pár, no aj oni, ako väčšina párov, sa schádzali a rozchádzali. Dokopy sa dali v roku 2009, keď sa stretli na pľaci k filmu The Last Song. O rok na to sa údajne rozišli, no zdá sa, že bez seba nevedeli žiť a v roku 2011 sa dali znova dohromady. Ich vzťah bol plný drámy a ich priebeh sledoval takmer celý svet. V roku 2012 ohlásili zásnuby, avšak o rok na to odvolali svadbu, informuje portál people.com.

O tri roky neskôr sa opäť rozhodli, že to skúsia a zas a znova sa konali zásnuby. Už druhé. V roku 2018 dvojica potvrdila, že sa vzdali a postli aj spoločné fotky, na ktorých mala Miley nádherné biele svadobné šaty. V roku 2019 sa rozhodli, že sa pôjdu od seba a zároveň Liam podal žiadosť o rozvod.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach