Europa 2 - Maxximum muziky

Emma Drobná predstavila zaujímavú novinku. Objavila sa po boku známeho speváka!

Richard Müller v roku 2022 vydal nový album Čierna Labuť Biela Vrana. Album pozitívne prijalo množstvo fanúšikov, ale rovnako aj hudobní kritici. Po singloch Všetko je po starom a Zmeškaný hovor prichádza tretí singel spoločne s videoklipom ku skladbe Na pohrebe lásky. V skladbe spolu Richardom účinkuje aj Emma Drobná.

„Bola to pocta, že chcel so mnou Richard spolupracovať. Človek sa z toho nesmie rozklepať a hlavne sa nemôže sústrediť na to, akou je legendou a aké skladby má. Bol som celkom nekompromisný aj v tom, že som oslovil tých najlepších hudobníkov, akých poznám. Ondro Brzobohatý napísal hudbu ku všetkým skladbám a fantastické texty napísal Peter Uličný. Ich úroveň je taká, že doposiaľ som nepočul, aby bolo toľko skvelých textov pohromade na jednej doske. Mám radosť, že Richard hovorí, že ide o jeho doposiaľ najlepší album,“ uvádza na margo spolupráce producent albumu a režisér videoklipu Jan P. Muchow.

„Mať skladbu s Richardom je pre mňa obrovská pocta a myslím, že dnes sme k nej dotvorili zimomriavkový klip,“ napísala na svojom Instagrame speváčka.

Čekuj ich nový spoločný videoklip!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach