Europa 2 - Maxximum muziky

S Hudbou Vesmírnou majú na svojom konte ďalšiu chytľavú skladbu!

Skupina S Hudbou Vesmírnou prichádza s novou piesňou Čakáme, ktorá vznikla ako svojský pohľad na údajnú zrýchlenú dobu, v ktorej žijeme.

Sorizzo prezradil, ako prišiel nápad: „Často počúvame, že svet sa zrýchľuje a že je všeobecne taká zrýchlená doba. Avšak jedného dňa som si uvedomil, že to je úplne opačne, veď všade stále iba čakáme. Čakáme v zápche, u doktora, na autobus, na výsledky, na križovatke, v obchode, na úrade, vlastne takmer všade a takmer stále iba čakáme.“

Ide už o druhý klip, ktorého súčasťou je aj ich nová speváčka Sára, ktorú diváci môžu poznať ako postavu Miu zo seriálu Naši. „Pesničku Čakáme sme mali pripravenú už veľmi dlho avšak až teraz uzrela svetlo sveta a to tiež aj vďaka Sáre,“ dodal Sorizzo.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vo videu je aj zopár záberov z Kanárskych ostrovov, kde sa skupina pôvodne vydala tvoriť úplne iný videoklip. „Keďže nám ešte stále chýbali aj zábery do nového klipu, rozhodli sme sa to spojiť a všetky ich dotočiť tam. Nechceli sme to už zbytočne odkladať. Bolo to relatívne náročné nakrúcanie, nakoľko nás so Sorizzom zmohla choroba,“ prezradila speváčka.

Spomínaný song je prvou tohtoročnou novinkou kapely, tá má však na tento rok množstvo plánov. Fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalší nový singel s videoklipom, ktorý plánujú zverejniť už začiatkom februára.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach