Europa 2 - Maxximum muziky

Separ u Beccy a Šortyho! Čo prezradil o svojom novom albume a spolupráci so Snoop Doggom?

Presne dnes, 3. marca 2023, sa spustil predpredaj najnovšieho Separovho albumu, ktorý nesie názov FLOWDEMORT. Práve pri tejto príležitosti si slovenského rapera pozvali do štúdia Becca a Šorty, ktorý ho vyspovedali.

Na novom hudobnom počine sa nachádza 18 trackov, z toho tri ochutnávky si už mal možnosť počuť. Jednou z nich bol aj song New York Freestyle.

Pri tvorbe nového albumu dal Separ šancu aj menej známym producentom, na čo v rozhovore upriamil pozornosť. „Na sólovom albume to vždy robím tak, že že je tam minimálne jeden alebo dvaja producenti, ktorí nie sú veľmi známi,“ vysvetlil. Podobne to má aj s hosťami. Snaží sa mať minimálne jeden track s niekým, s kým doposiaľ nespolupracoval.

O produkciu štyroch skladieb sa postaral aj legendárny Peter Pann. Je o ňom známe, že má rád latino a reggaeton beaty, preto sa Šorty opýtal, či bude niečo na tento štýl aj na albume FLOWDEMORT. „Tak, ako vždy, tak aj teraz som chcel urobiť iný album ako naposledy. Sú na ňom hudby a produkcie, ktoré som nikdy nerapovedal,“ povedal Separ.

V rozhovore padla reč aj na očakávanú spoluprácu so Snoop Doggom, tak neváhaj a sleduj video!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach