Europa 2 - Maxximum muziky

SÚŤAŽ: Atraktívna výhra v Yes or No – Poukážka na originálne šperky z ateliéru Petra Toth

Originálne, nadčasové, ručne robené šperky od šperkárky a dizajnérky Petry Toth, ktoré sú inšpirované slovenským folklórom, môžu byť aj tvoje. Stačí, ak sa zapojíš do súťaže Yes or No a hráš o 5 poukážok, každá v hodnote 100 eur na nákup týchto pokladov z ateliéru Petra Toth.

Každý deň od pondelka 25.5. do piatka 29.5.2020 môže vyhrať jeden súťažiaci. Stačí odpovedať na 5 jednoduchých otázok, ale POZOR – opačne, ako je správna odpoveď! Tak čo? Trúfaš si? Prihlás sa cez SMS na čísle 0905 030 090. Do textu napíš svoje meno a názov súťaže (Yes or No).

ŠPERKY PETRA TOTH

Posledné kolekcie šperkov, ktoré nesú názov Mileva a Sarra, boli inšpirované výšivkou z oblasti Čataja a venované dvom Petriným dcéram. Mileva rozpráva príbeh lásky a ústredným motívom je krásne červené ľudové srdiečko. Sarra nesie príbeh oslavy života a nových začiatkov. Kolekcia je strieborno-farebná, vo farbe jarných kvetov orgovánu a tulipánov.

Ďalšia, tentokrát smaragdovo zelená kolekcia, ktorá dostala názov Vtáča, otvára tému osobnej slobody a inšpiráciou sa jej stal nádherný vajnorský ľudový ornament. Kolekcia Kvety Telgártu nesie posolstvo o vymierajúcom folklóre v srdci Slovenska. Nádherné farebné tieňované kvety boli na krojoch vyšité na smútočnom čiernom brokáte a symbolizujú postupný zánik folklóru na Slovensku.

Najnovšia kolekcia šperkov Bohyňa, inšpirovaná honosnou zlatou trnavskou výšivkou, hľadá to božské, ktoré si nesie v sebe každá žena a približuje návrat k dávnym slovanským bohyniam a návrat k prírode, ktorej v našej minulosti vládli slovanskí bohovia a bohyne.

​V spolupráci s Petra Toth.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach