Europa 2 - Maxximum muziky

Nečakané havárie v domácnosti? Poď hrať súťaž Yes or No a vyhraj 100 eur!

Stačí, že sa nasťahuješ do nového bytu, ktorý je mega cool – má parádny výhľad na celé mesto, zopár slabo počujúcich susedov a nádych patiny. Avšak je tak trochu starý a každú chvíľu na teba niečo doslova a do písmena môže spadnúť. Pokazený kotol, vyhorené ističe, upchaté potrubie, nefunkčné elektrické zásuvky… Ak tvoje druhé meno nie je MacGyver, ani nie si úplne vyštudovaný elektrikár, vodoinštaláterka či kúrenár, musíš sa obrátiť na odborníkov. Už teraz sa ti pretáčajú závity, keď rátaš, koľko to bude stáť a vôbec, kedy sa k tebe vybookovaný opravár dostaví?

SSE Opravár – rýchla pomoc už za jedno euro

Asistenčná služba pre domácnosti SSE Opravár (za 1 euro mesačne) ti ponúka pomoc elektrikára i plynára a dokonca aj opravu plynového kotla. Výška jednorazovej opravy, ktorú SSE Opravár vykoná bezplatne, je ohraničená sumou 200 EUR.

Ak sa rozhodneš pre službu SSE Opravár PLUS (za 1,90 eura mesačne), zabezpečíš si aj pomoc kúrenára, inštalatéra, sklenára a zámočníka, ktorý ti pomôže nielen s dverami od bytu či domu, ale aj so zablokovanými dverami auta. Služba SSE Opravár PLUS má stanovený finančný limit na jednorazovú opravu až 800 eur a v prípade potreby máš nárok aj na telefonickú právnu konzultáciu, zabezpečenie náhradného ubytovania a sťahovacie služby.

www.sse.sk/sseopravar alebo na infolinke 0850 444 888.

V spolupráci so Stredoslovenská energetika, a.s.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach