Europa 2 - Maxximum muziky

Slovak Telekom prináša web aplikáciu, ktorá GENERÁCII Z udá smer pri výbere povolania

Si mladý, šikovný, technicky zdatný a narodil(a) si sa niekedy medzi rokom 1996 až 2010? Tak i ty patríš k tým, ktorých učebnice i internet nazýva Generácia Z, Gen Z či Zoomers! Pravdepodobne teraz ukončuješ ďalší ročník svojho štúdia a určite ti už niekedy napadla otázka, čím sa raz budeš živiť, keď ukončíš školu? Ak to ešte nevieš – nezúfaj. Slovak Telekom ti v hľadaní povolania, ktoré ťa bude napĺňať, pomôže. Predstavuje totiž jedinečnú kampaň Futureproof, ktorá ťa pri výbere tvojej budúcej práce nasmeruje na ten správny smer.

Tento projekt ti ako mladému človeku z generácie Z odhalí tvoj vlastný potenciál, zručnosti a schopnosti, ktoré máš, aj keď o nich možno zatiaľ ani sám nevieš. Jedinečná web aplikácia, ktorú Slovak Telekom prináša, ťa inšpiruje pri skúmaní možností tvojej budúcej kariéry a prepojí ťa s inými mladými ľuďmi tak, aby ste si medzi sebou mohli pomáhať a byť vzájomnou inšpiráciou. Globálnou tvárou kampane sa stala mladá speváčka Billie Eilish, ktorá sa vďaka svojim úspechom stala vzorom generácie Z. Tento výber samozrejme nebol náhodný, Billie má len 19 rokov a na konte 7 sošiek Grammy!

​Ako sa však spoločnosti Slovak Telekom môže podariť nájsť to pravé povolanie, ktoré ťa bude vnútorne napĺňať a zároveň v ňom budeš vynikať? Kľúčom je web appka, ktorá odhalí tvoje silné stránky a vášne. Práve tie nasmerujú tvoju ďalšiu orientáciu len na tie najlepšie budúce pracovné príležitosti.

Teraz máš jedinečnú šancu si túto web appku vyskúšať i ty na vlastnej koži a zistiť, čo je pre teba to pravé orechové pri výbere tvojej budúcej kariérnej orientácie. My ju oddnes (7.6) testujeme tiež a prvé reakcie na ňu sa dozvieš už túto sobotu (12.6.)!

Tento nástroj sa od ostatných existujúcich aplikácií líši tým, že do popredia stavia jedinečnú perspektívu Generácie Z. S prihliadnutím na jej špecifiká je tak schopný identifikovať kľúčové trendy a zmeny vo svete práce a zároveň priniesť prehľad prostredníctvom prispôsobeného a gamifikovaného zážitku.

Tak neváhaj a poď zistiť, akým smerom sa môžeš vydať v tvojom budúcom pracovnom živote. Ak máš vášeň, máš budúcnosť… zisti, aká je tá tvoja! Web appka už čaká na tvoje odpovede, najlepšie sa ti ju podarí vyplniť s použitím tvojho smartfónu!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V spolupráci so Slovak Telekom

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach