Europa 2 - Maxximum muziky

Poznáme tajomstvo krásnych a hodvábnych vlasov

Niekto sa s nádhernými, zdravými a hodvábnymi vlasmi narodí, niekto potrebuje dodatočnú starostlivosť, aby jeho vlasy boli presne také, po akých túži. Ak patríš do tej druhej skupiny, povieme ti tajomstvo! Už nemusíš míňať peniaze na ktovie akú kozmetiku len preto, aby si bola so svojimi vlasmi spokojná. Riešením sú kórejské masky na vlasy s minimom chemických prísad väčšinou obsahujúce iba prírodné zložky.

A keďže sa hovorí, že Kórejčanky sú v oblasti makeup a beauty popredu tak o 12 rokov, niečo na tom bude. Zloženie kórejských masiek na vlasy zvyčajne obsahujú:

  • prírodné výživné oleje a bylinné extrakty,
  • špeciálnu vodu vyčistenú od škodlivých nečistôt,
  • kolagén, elastín, ceramidy a ďalšie inovatívne účinné látky,
  • rôzne organické zložky.

​Viacero žien už ocenilo priaznivé účinky kórejských masiek na vlasy a to najmä z dôvodu, že prenikajú hlboko do štruktúry vlasov a kožných buniek. Vlasy sú po ich používaní hodvábne vďaka ich vysokej efektívnosť pôsobenia.

Nechaj si odborníkmi z https://makeup.sk poradiť, ktoré masky sú naozaj top!

1. MISE EN SCENE Aging Care Treatment Pack

Ak hľadáš niečo na tenké či oslabené vlasy, táto maska je pre teba. Obsahuje hydrolyzovaný kolagén, rastlinné extrakty, ricínový olej na hĺbkovú výživu, extrakt z materskej kašičky na obnovu štruktúry vlasov a odstránenie krehkosti. Zloženie dokonale vyživuje, zastavuje vypadávanie vlasov súvisiace s vekom, obnovuje prirodzený lesk.

2. Secret Key SO FAST MU-COATING SILK PROTEIN TREATMENT

Táto výživná maska je určená najmú pre poškodené vlasy. Medzi jej aktívne zložky patria hydrolyzovaný keratín, ktorého molekuly prenikajú do jadra vlasovej štruktúry a vytvárajú ochranu. Ďalej je to ovsený extrakt, ktorý obsahuje vitamíny B a E – veľmi dôležité pre zdravie vlasov s antioxidačnými účinkami. Samozrejme v nej nechýbajú prírodné oleje z kamélie, mandlí a čiernych ríbezlí, ktoré nasýtia pramene polynenasýtenými mastnými kyselinami, čo zlepšuje textúru a vzhľad vlasov. Poslednou zložkou je prírodný komplex aminokyselín s vysokým obsahom prospešných zložiek obnovujúcich poškodené vlákna.

3. A’PIEU Super Protein Treatment

Proteínová maska ​​od kórejského výrobcu A´PIEU Super Protein Treatment poskytuje výživu pre jemné a slabé vlasy. Táto maska obsahuje sedem druhov bielkovín, ktoré obnovujú pružnosť a dodávajú vlasom vitalitu. Maska tiež obsahuje výživné oleje – arganový a olivový a má priaznivý vplyv na končeky vlasov, zvlhčuje, zmierňuje svrbenie a suchosť. Rovnako, ako všetky masky, aj túto nájdeš na https://makeup.sk.

4. La’dor Hydro Lpp Treatment

Maska, ktorá je určená na intenzívnu hydratáciu a obnovu matných vlasov, dodá tým tvojim stratenú vitalitu – nasýti vlasy užitočnými látkami či posilní ich štruktúru. Olivový a jojobový olej vyživuje kučery užitočnými stopovými prvkami, pomáha obnoviť lámavé, oslabené a farbené vlasy. Po aplikácii masky sa na vlasoch vytvorí tenká vrstva, ktorá vlasy ďalej chráni pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi.

Výhody tejto masky:

  • pomáha obnoviť poškodené vlasy,
  • udržuje a reguluje úroveň vlhkosti,
  • má trvalý účinok,
  • ľahko sa aplikuje,
  • príjemne vonia.

5. Elizavecca CER-100 Collagen Coating Hair Muscle Treatment Rinse

Táto balzamová maska ​​na báze kolagénu poskytuje intenzívnu výživu a hydratáciu od korienkov, vracia prameňom objem, jemnosť a hodvábnosť. Maska tiež obsahuje ceramidy, peptidy a prírodné rastlinné oleje. Suché vlasy sa po jej aplikácii dobre upravujú a sú zvlhčené. Najväčším benefitom tejto masky je jej priaznivý vplyv na folikuly, zmäkčovanie a vyhladzovanie vlasov a zároveň obnova vlasov po farbení či stylingu.

Nech sa rozhodneš pre ktorúkoľvek z týchto masiek na vlasy, vždy si spomeň, aké krásne a hodvábne vlasy majú Kórejčanky, ktoré svoju korunu krásy zverili do rúk práve týmto mimoriadne populárnym a prospešným kórejským maskám na vlasy.

V spolupráci s makeup.sk

Zdroj: PR článok

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach