Europa 2 - Maxximum muziky

V Bratislave sa chystá veľká akcia! Tu stretneš mnoho známych osobností

Už zajtra a to presne 14.10.2018 v Rači sa uskutoční charitatívny beh s názvom Beháme pre srdce, z ktorého celý finančný výťažok štartovného poputuje Nadácii detského kardiocentra.

A práve sem sa v nedeľu chystá mnoho známych osobností, ktoré si od amfiteátru Rača odbehnú zdravotných 5 kilometrov a prispejú tak na dobrú vec.

Poď sa k nim pridať aj ty! Budú tam aj naši moderátori v zastúpení – Barbora Rakovská, Kamil Konkoľ a Katarína „Becca“ Balážiová. Zo známych osobností sa môžeš tešiť na Kaliho, Emmu Drobnú, Dominiku Mirgovú, Filipa Tůmu, Mareka Fašianga a mnoho ďalších.

Za celým týmto behom je jedna mamička s pár priateľmi, pretože aj ona si prešla v minulosti peklom. Lucia Medveď Pataková, s ktorou ste u nás v rádiu mohli počuť rozhovor v show Small talk oslepla. Stalo sa tak po stresovom vypätí, ktoré prežívala, keď jej oznámili, že jej syn umiera. Vďaka Bohu má tento príbeh šťastné pokračovanie. Oliver je čerstvý školák, usmievavý, bystrý a zvedavý bojovník, ktorý má na každú otázku odpoveď.

Tento malý zázrak sa udial vďaka nezlomnej vôly matky, ktorá pre svoje dieťa obetovala absolútne všetko a vďaka Detskému kardiocentru. Práve špecialisti na tomto oddelení malému Oliverovi zachránili život. Od jeho narodenia sa stali súčasťou rodiny. Mesiac čo mesiac, rok čo rok, bdejú nad jeho zdravím.

Oliver, resp. jeho blízki, urobili niečo pre kardiocentrum. Vďaka Lucii vzniklo občianske združenie LAMU s cieľom pomáhať tým, ktorí pomáhajú, aj tým, ktorí potrebujú pomoc. Spolu s ďalšími kolegami a priateľmi sa rozhodli zorganizovať charitatívny beh pod názvom Beháme pre srdce s podtitulom – Srdcová päťka pre deti. Výťažok z tohto podujatia poputuje pre Nadáciu detského kardiocentra, ktoré podporuje finančne a materiálne detské kardiocentrum na bratislavských Kramároch. Je to jediné špecializované stredisko svojho druhu na Slovensku.

Pridaj sa k nám a pomôž tejto krásnej myšlienke. A ak náhodou, nemáš čas, aj obyčajnou registráciou môžeš pomôcť pár eurami, nezaväzuje ťa to k behu.

Registráciu môžeš vykonať TU >>

Cena štartovného je 12 € 😉

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach