Europa 2 - Maxximum muziky

Neuveríte vlastným očiam, čo robí uznávaná supermodelka počas cestovania lietadlom: Svetu ukázala jednu z jej úchyliek

Zo známej supermodelky Naomi Campbell sa pred časom stala youtube vlogerka. Nedávno na svojom kanáli zverejnila video, v ktorom prezentuje jej pravidelnú cestovateľskú rutinu. V úvode videa tvrdí, že sa narodila pre cestovanie a zbožňuje byť vo vzduchu.

Predtým, než sa Naomi dostane do lietadla, stihne nakúpiť občerstvenie na cestu, beauty magazíny a po týchto doposiaľ prijateľných „aktivitách“, príde niečo nečakané. V momente, keď sa modelka dostane na palubu lietadla, začne s precíznou dezifenkciou lietadla.

Naomi si nasadí jednorázové rukavice, vytiahne antibakteriálne obrúsky a začne čistiť okolie sedadla, v ktorom si bude vychutnávať let do vysnenej destinácie. Tvrdí, že to robí v každom lietadle a nezaujíma ju názor okolia, pretože jej zdravie je prvoradé. Modelka musí mať počas každého letu vlastné poťahy na sedadlá.

Ďalším krokom je detailná hydratácia pleti s kozmetickými výrobkami, ktoré Naomi nosí v kozmetickej taštičke. Posledným krokom je nasadenie si náhubku na tvár, keďže modelka tvrdí, že ľudia v lietadle kašlú a kýchajú, a preto sa spolucestujúcim musí vyhýbať. Je zjavné, že modelka má priority dávno jasné – zdravie a čistota sú v jej hodnotovom rebríčku na popredných priečkach.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach