Europa 2 - Maxximum muziky

Prekrásne Filipíny – ideálne miesto, kam ujsť v zime za teplom aj nočným životom. Neuveríš, aký lacný je tam alkohol…

Potrebuješ zmenu, vypadnúť z kolotoča stereotypu, alebo si len poriadne oddýchnuť na dovolenke? Máme pre teba tip na perfektné miesto so 7000 ostrovmi – Filipíny.

Filipíny si užiješ, či už budeš cestovať sólo, s kamarátmi, alebo s frajerkou. Tu je 8 rýchlych dôvodov a tipov, prečo a kedy sa tam vybrať:

  1. Na Filipínach na teba čakajú nádherné pláže a lagúny, azúrové more, fascinujúci podmorský svet, milí ľudia a úžasné vodopády.
  2. Populárne destinácie ako Palawan, Coron, Cebu, Bohol, Malapascua, Boracay je najlepšie navštíviť v turistickej sezóne od konca novembra do mája.
  3. Veľká fľaša rumu tu stojí len 2 €! Rum je dokonca lacnejší ako kola. Ak si dáš v bare za jeden, kľudne barmanovi povedz, nech nešetrí (často ti najele aj štvoritý)
  4. Slováci a Česi majú na Filipíny bezvízový vstup na 30 dní. Takže ak tvoj pobyt na Filipínach nepresiahne 30 dní, nemusíš nič platiť a vybavovať.
  5. Každý si tam nájde svoje. Máš rád tiché miesta? Máš rád párty? Každý ostrov a miesto je iné, takže si môžeš naplánovať ideálnu dovolenku, podľa toho čo preferuješ.
  6. Filipíny sú celkom lacné. Najviac ťa vyjde letenka, ktorá stojí okolo 400 – 500 eur obojsmerne.
  7. Môžeš tam šnorchlovať s 12 metrovými žralokmi, vidieť korytnačky, či najmenšie opice na svete, veľké asi ako päsť.

​Viac podobných tipov z cestovania po svete nájdeš tu:

https://www.instagram.com/adventure.traveler.peter/

https://www.facebook.com/cestujposvete.sk/

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach