Europa 2 - Maxximum muziky

Martin Gilian a.k.a. MG: Rozmýšľam, akým smerom sa vydám

Rozhovor hneď na začiatku začal otázkou, ako prežíva momentálnu situáciu, ktorá sa nás všetkých dotýka. MG priznal, že po dvoch týždňoch ukončil karanténu. Čas, ktorý strávil v karanténe venoval naplno svojej práci, makal na sebe.

Nasledovala otázka, ktorú dáva Osťo každému hosťovi v Sunday Session. Aké boli MG začiatky? MG sa netají tým, že hip-hop sa mu od malička páčil. Hudbe a tancu sa v mladšom veku venovať nemohol, pretože všetok svoj čas venoval futbalu. Kedy a kde nastal ten zlom, že prestal s futbalom a začal sa venovať tomu, čo naozaj vo svojej hĺbke miluje?

Ako začínal s tancom? Musel sa učiť tancovať, alebo mu to bolo dané od prírody? V roku 2006 nastal v jeho živote zlom, ktorý ho úplne vtiahol do hip-hopu. MG je známy tým, že precestoval už hádam celý svet. Aký najväčší kultúrny šok zažil? V ktorej krajine si našiel svoju milovanú?

Okrem tancu sa začal venovať aj rapu. Rapu sa začal venovať až v roku 2017. Rapu sa otvoril až po smrti svojho mentora. Čo tým chcel svetu povedať? MG hlbšie prezradil, prečo sa dal na cestu rapu, čo sa v ňom po smrti svojho mentora zmenilo.

V súčasnej dobe rozmýšľa nad albumom. Pre mladých raperov má jasný odkaz. Sám priznáva, že rok 2020 bude náročný, plánuje vytvoriť niečo veľké. Čo to bude?

Odpovede na tieto otázky a množstvo ďalšieho nájdeš v skvelom rozhovore priamo tu:

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach