Europa 2 - Maxximum muziky

Už sa nevieš dočkať, ako vletíš do obchodov na nákupy?! Najprv ale sprav TOTO!

Už je to tu! Už sa môžeš objednať ku kaderníkovi, ku kozmetičke, už môžeš ísť na terasku s kamošom či kamoškou na pivo alebo obľúbený drink. Už je tu chvíľa, kedy môžeš ísť opäť nakupovať, dopriať si niečo pekné na seba, alebo len tak minúť peniaze, ktoré si ušetril počas karantény. Skôr, ako sa vydáš na radostné vymetanie obchodov, skús najprv ešte nenakúpeným veciam urobiť miesto vo svojich skriniach. Ako? Predaj tie staré!

Skús ich nahodiť na portál offero.sk a získaj okamžitú spätnu väzbu na svoj inzerát, ktorý môžeš vďaka real time skóre vylepšiť, a tak zvýšiť svoju šancu na predaj. Ak oblečenie, elektroniku, či nábytok potrebuješ predať čo najskôr, jednoducho ich natopuješ na najvyššiu pozíciu – cez smsku alebo cez platobnú kartu.

trhoviska inzerátov je aj prepracované filtrovanie, ktoré kupujúcim zobrazí presne to, čo hľadajú (napríklad veľkosť, farbu, značku predávaného oblečenia).

Navyše, ak vieš o niekom, kto chce takisto predávať či nakupovať, stačí ak ho sem pozveš a obaja máte topovanie zadarmo.

V spolupráci s Offero

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach