Europa 2 - Maxximum muziky

Šorty v Sunday Session: Kebyže som nejaké „lajničko“, tak by som mnou iní interpréti nerobili

Hosťom v nedeľnej relácii bol náš moderátor, imitátor a interprét Šorty. S Osťom prebrali jeho feelingy z karantény, ale aj to, či nemá stres, keď ho spovedajú. Šorty sa nakrátko a úprimne rozhovoril o tom, ako mu otcovstvo zmenilo život. Pritom prehovoril do duše všetkým nerozhodnutým frajerom a partnerom, aby určite šli do toho.

Na pretras prišli aj jeho začiatky moderátora – dozviete sa, kedy po prvýkrát prišiel do rádia a vôbec do Bratislavy a prečo sa cítil ako indián vo veľkom meste. Ktoré jeho dielo mu otvorilo brány rádia, kedy si ho kompetentní všimli a kto mu pomohol získať prvý džob?

Šorty ako vymakaný imitátor dával sánky dole už počas freestylov na ulici v rodnom meste a už počas školy mal plné zošity textov. Rozpovie preto aj to, čo ho nakoplo, aby sa venoval hudbe intenzívnejšie a dozvieš sa, či sa už cíti ako naozajstný interprét.

Prišlo aj na vážnejšiu tému, akou je rasizmus. Aj tu však Šorty úprimne, otvorene a s humorom podal svoj pohľad na vec. Viac o jeho ambíciach, snoch, ale aj nadupaných imitáciách iných interprétoch sa dozvieš v pohodovou a funky rozhovore.

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach