Europa 2 - Maxximum muziky

Natri to nude! Inšpiruj sa nápadmi v galérii a máš VYMAĽOVANÉ

Už ste určite počuli tie príbehy o tom, ako milujúci rodičia zmenili detské izby svojich ratolestí na rozprávkové komnaty v štýle Harryho Pottera, či inej obľúbenej rozprávkovej postavy. Niekoľkokrát už preleteli médiami udivujúce premeny bytov, domov alebo len izieb, ktoré zvládli amatéri. Stačila im štipka fantázie a kopec voľného času. Že to máš aj ty? Tak si poď trochu oživiť tie štyri steny, medzi ktorými si bol doteraz zatvorený. A keďže sme ešte boj nad koronavírusom nevyhrali, vymaľuj si svoje kráľovstvo zdravo.

Ak máš v pláne vybehnúť do najbližšej predajne maliarskych farieb, tak ber určite tú antibakteriálnu – Jupol Amikol, ktorá je vhodná najmä na dekoratívnu ochranu stien a stropov nie len klasicky do bytov, ale aj v priestoroch s veľmi zaťaženými stenovými povrchmi, kde je požadovaná špičková čistota a hygiena.

Aj iné farby JUPOL od slovinského výrobcu JUB ti pomôžu dať izbe či celému bytu novú šťavu – buď kreatívny, vyskúšaj umývateľné farby Jupol TREND s možnosťou doplniť ich o jagavé trblietky alebo Jupol GOLD, ktoré môžeš farebne ladiť až do 10-tisíc odtieňov. Na výber máš aj ďalšie zdravé farby ako Jupol Bio Silicate a Jupol JUNIOR s certifikátom ECOLABEL – špeciálne určenú pre steny a stropy detských kráľovstiev. Ak si konzervatívny, tak vsaď na Jupol CLASSIC, už viac ako 50 rokov overenú istotu. A ak si fajnšmeker, skús niektorú zo špecialitiek ako Jupol STRONG, THERMO, alebo napr. CITRO. Zistíš a vyberieš si viac na jub.sk.

V spolupráci s JUB, výrobcom farieb značky JUPOL

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach