Europa 2 - Maxximum muziky

EINS-ZWEI, VYHRÁVAJ! Otestuj svoj odhad a vyhraj kuchynských pomocníkov KLARSTEIN

Zapojiť sa do súťaže je jednoduché, a na „druhej strane“ ťa čaká výhra, vďaka ktorej môžeš rozveseliť svoju domácnosť! Na Facebookovom profile Európy 2 zverejníme každý deň jednu fotku, na základe ktorej si budeš musieť správne tipnúť odpoveď na otázku. Vieš, koľko hlavičiek šampiňónov sa dá naraz opiecť na grile? Koľko čučoriedok treba na pohár šťavy z odšťavovača, alebo koľko zrniek kávy sa zmestí do zásobníka kávovaru?

Správnu odpoveď napíš do komentára pod príspevkom Európy 2 a automaticky sa zapájaš do súťaže!

A čo môžeš vyhrať?

Každý večer vo videu spoločne zistíme správnu odpoveď, a toho, kto sa čo najviac svojim tipom priblížil k pravde čaká výhra – niektorý z domácich pomocníkov Klarstein.

Dokopy budeš mať šancu vyhrať 5 dizajnových mašiniek:

Myslíš si, že varenie nie je mužská doména? A čo takto varenie piva? Ak vyhráš sladinový kotol Klarstein Mundschenk, môžeš si doma pripraviť vlastné pivo presne podľa svojej chuti! Neboj sa, s naším pomocníkom je príprava jednoduchšia, ako sa zdá … a domáca IPA ti môže v poličke sedieť už za niekoľko hodín.

Počas leta sa určite potešíš grilu Klarstein MeatMachine. Tradičný gril na drevené uhlie krásne ugriluje mäso aj zeleninu. Vďaka sklápateľnému krytu s prieduchmi a zabudovaným teplomerom v ňom môžeš aj údiť a variť.

Začínaš svoje ráno so smoothie alebo čerstvou ovocnou šťavou? S odšťavovačom Klarstein Fruitberry bude príprava jednoduchá a … pomalá. Vďaka pomalému odšťavovaniu nevzniká teplo, ktoré ničí vitamíny a výživné látky. Vo svojom pohári tak nájdeš po odšťavení to najzdravšie, čo sa v ovocí skrýva.

Ak naopak patríš k tým, ktorých deň nezačína bez kávy, môžeš skúsiť šťastie v súťaži o Klarstein Esspresionata Gusto. Kávovar s nádychom retrodizajnu, ktorý sa ideálne hodí na prípravu ranného espressa.

Ak obľubuješ varenie a pečenie, kuchynský robot Bella Orangina bude neoceniteľným pomocníkom. Vyšľahá bielka, vymiesi cestá alebo pripraví omáčky. Hodí sa aj na kváskovanie a vďaka veľkej nádobe s ním môžeš pripraviť jedlo pre celú rodinu.

Klarstein je nemecká kvalita

U nás nájdeš tie najlepšie dizajnové mašinky z Nemecka. Mnohé farebné prevedenia, dizajn, ktorý sa hodí do moderného interiéru, a to všetko s nemeckou precíznosťou – to je ten správny recept na veselšiu kuchyňu.

Pri dizajne výrobkov si dávame obzvlášť záležať na jednoduchosť ovládania a intuitívnosť používania. Preto sa môžeš chladiť našimi klimatizáciami, miešať cesto na koláč alebo piecť šťavnaté stejky jednoducho – eins-zwei!

Presvedč sa na vlastné oči na www.klarstein.sk!

V spolupráci s Klarstein.

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach