Europa 2 - Maxximum muziky

Ak je čierna aj tvoja šťastná farba, tak potom si TENTO cool street food zamiluješ!

Si presýtený bežnými street foodmi, ktoré sú takmer na každom kroku? Chcel by si ochutnať a zažiť niečo nové, nezvyčajné, niečo kontroverzné? Tak čítaj ďalej, spravíme ti hriešne chúťky. Black is our happy color je slogan jedinečného streetfoodového konceptu s názvom JUMP STREET, za ktorým stojí len 21-ročný Patrik. Premakané vizuály a identita, vďaka ktorej JUMP STREET rozpoznáš aj potme, ťa chytia a keď ochutnáš ich vyladené čierne burgríky, zamiluješ sa.

​JUMP STREET to je reštaurácia, kde si nasadíš čierne rukavice a pustíš sa do fancy čiernych burgrov a ďalších do čierna ladených pochúťok doplnených skvelými drinkami. A keď budeš mať šťastie, príde ťa obslúžiť samotný maskot JUMPEE – čekuj tú štýlovú býčiu hlavu!

Navyše, keď teraz čašníkovi povieš heslo „EUROPA2“, po hlavnom jedle dostaneš dezert zdarma!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

JUMP STREET je však aj truck, ktorý si ťa nájde na ulici a naservíruje ti street food v štýle, v akom si ho ešte nejedol.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

A aby toho nebolo málo, k JUMP STREET patrí aj značka JS fit, pod ktorou nájdeš super zdravé šaláty a misy plné farby. „Čoskoro chcem rozbehnuť aj frančízový program na JS reštauráciu. Týmto programom by sme chceli uľahčiť začiatky ľudom, ktorí by chceli robiť biznis v modernom gastre a ktorí by šírili podobný vibe ako ja. Jediná voľba ako zistiť, že či by sa ti to páčilo, je prísť a ochutnať JUMP STREET,“ hovorí samotný Patrik, ktorý má koncept premyslený od hlavy až po päty. Jeho súčasťou je totiž aj parádny eshop.

V spolupráci s JUMP STREET.

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach