Europa 2 - Maxximum muziky

Poď hrať v Drivetime s Andreou súťaž Bomba a vyhraj Apple AirPods s nabíjacím púzdrom

V tohtotýždňovej súťaži Bomba v Drivetime s Andreou od pondelka 31.8. do piatka 4.9. (v utorok hráme po 16-tej tiež, aj keď je sviatok) môžeš vyhrať namakané Apple AirPods s nabíjacím púzdrom od spoločnosti iSTYLE. A čo preto musíš spraviť?

Súťaž Bomba

Zahraj sa s moderátorom každý pracovný deň po 16-tej a možno práve ty získaš super ceny. Okrem vedomostí totiž potrebuješ aj poriadny kus šťastia. Tvojou úlohou je, na striedačku s moderátorom, vymyslieť čo najviac slov, ktoré sa začínajú na písmeno vyžrebované počítačom. Ale pozor! Časomiera bude vždy iná, takže ani ty ani moderátor nebudete vedieť, kedy zaznie zvuk BOMBY! Ten, komu BOMBA vybuchne, prehráva. Tak čo? Trúfaš si? Pošli sms v tvare e2(medzera) meno na číslo 6669. Cena spätnej sms je 0,20 Eur.

Stačí, aby ste si počas piatku 4. septembra objednali na stránke akýkoľvek zľavnený tovar a následne si ho vyzdvihli v trenčianskom Laugariciu kedykoľvek počas víkendu. Akcia platí len jeden jediný deň (4. septembra) a len pri objednávke online s vyzdvihnutím osobne na predajni.“Chránime tým seba aj vás, a tak má naša akcia nový rozmer. Nechceme, aby ste stáli v rade,“ upresňuje Kristína Peťková z iSTYLE.

Pravidlá súťaže

Súhlas so spracovaním osobných údajov

V spolupráci s iSTYLE

Zdroj: europa2.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach