Europa 2 - Maxximum muziky

Nové tváre modelingu: SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2020 pozná svojich víťazov

Špecifikom tohto ročníka svetového finále je i nominácia Nely Braun za Chorvátsko a Anny Kutko za Rusko, ktoré boli objavené agentúrami Elite Bratislava a Elite Prague.

V priebehu augusta a septembra sa uskutočnilo za prísnych hygienických podmienok v obchodných centrách po celej Slovenskej a Českej republike celkom 21 castingov, ktoré prilákali pozornosť vysokého počtu mladých žien a mužov. Castingami sprevádzali ambasádorky projektu pre tento rok topmodelky Michaela Kocianová na Slovensku a Denisa Dvořáková v Českej republike.

Následne boli agentúrami Elite Bratislava a Elite Prague a organizátormi súťaže Schwarzkopf Elite Model Look nominovaní národní víťazi do celosvetového finále. Medzinárodná porota zložená z modelingových profesionálov potom vybrala TOP 20 finalistov za rok 2020, desať modeliek, päť modelov a päť influencerov, ktorí budú bojovať o svetové víťazstvo. Víťazi budú oznámení 16. decembra.

V období do vyhlásenia výsledkov svetového finále Elite Model Look sa národní víťazi zúčastnia online sústredenia pod vedením modelingových hviezd ako Coco Rocha, Josephine Le Tutour alebo Cameron Dallas.

​Víťazky a víťazi súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre Slovenskú a Českú republiku 2020 majú sľubne nakročené k tomu uspieť i na svetovej modelingovej scéne, čo potvrdzujú svetové úspechy výhercov z minulých ročníkov projektu. „V tejto náročnej dobe ma veľmi potešila obrovská účasť na castingoch Schwarzkopf Elite Model Look a zároveň vysoký počet online prihlásených. Bohužiaľ, nebolo možné realizovať tento rok štandardné sústredenie a slávnostný galavečer na Pražskom hrade, čiže všetkých predvybraných skvelých adeptov postúpime do ročníku 2021, aby neboli ukrátení o tento jedinečný zážitok. Benefit teda ostáva na strane tohtoročných víťazov, kde sme zaznamenali obrovský úspech v podobe prebojovania sa slovenského a českého finalistu do TOP 5, v kategórii žien sa do TOP 10 dostala nielen slovenská a česká finalistka, ale i nami objavená chorvátska a ruská zástupkyňa. V tomto roku sme vzhľadom na to, že celé svetové finále prebieha v online priestore, mali možnosť dať šancu aj finalistom z iných krajín. Rád by som poďakoval i všetkým partnerom projektu, ktorí pri nás stoja,“ dodáva Sáša Jány, riaditeľ súťaže.

Elite Model Look pre Slovenskú a Českú republiku sa i tento rok spojil s úspešnou značkou vlasovej kozmetiky Schwarzkopf, ktorá sa stala hlavným partnerom a spoluorganizátorom súťaže. Vlasová kozmetika Schwarzkopf v minulosti dlhodobo spolupracovala sa svetovo známymi celebritami, vrátane topmodeliek ako napr. Claudia Schiffer a Heidi Klum a už po niekoľkýkrát sa stala súčasťou jedinečného projektu objavujúceho budúce hviezdy modelingového priemyslu.

Zdroj: Katarína Kullmanová, tlačová správa; kredit fotografií: Schwarzkopf Elite Model Look

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach