Europa 2 - Maxximum muziky

Terminátor versus Baba Jaga: Zápas, ktorý chcú vidieť všetci. Pôjde o stret DOBRA A ZLA

Čert a anjel, anjel a čert – v predvečer sv. Mikuláša sa proti sebe postavia v klietke dvaja znepriatelení bojovníci českého MMA. Dvaja bojovníci, medzi ktorými panuje čistá nenávisť, sa stretnú v zápase, ktorý svojou veľkosťou predčí všetky v tohtoročnej sezóne.

Václava Mikoláška si ako rivala vyvolal nevedomky Karlos Vémola po prehratom zápase s Attilom Véghom. Na otázku, aké budú jeho ďalšie kroky po prehratom zápase, odpovedal: „Asi pás v osemdesiat štvorke, lenže tam nikto nie je, len nejaká Baba Jaga.“ Vtedy ešte nikoho nenapadlo, že o 13 mesiacov sa naozaj s Babou Jagou stretne v klietke. Vémola a Mikulášek si cez jednotlivé vysielania programu MMA Letom svetom začali posielať urážky a spor začal bublať – spolumajiteľ a promotér Oktagonu Ondřej Novotný tak nemal inú možnosť, ako tento zápas dohodnúť. Prvú decembrovú sobotu sa tak tento duel uskutoční.

Zatiaľ čo pre legendárneho Terminátora Vémolu ide podľa jeho slov len o drobnú prekážku na ceste za odvetou so slovenským rivalom Attilom Véghom, pre Babu Jagu (Václava Mikuláška) pôjde o životný zápas. Zápas, v ktorom sa môže stať čokoľvek, bude zlatým klincom OKTAGONu 19. Sleduj upútavky na takzvaného Vémoláška!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: oktagon.tv

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach