Europa 2 - Maxximum muziky

Po tajnom sobáši ďalšia novinka: Hviezda filmu LA LA LAND čaká svoje prvé bábätko

32-ročná Emma Stone čaká svoje prvé dieťa s manželom Davom McCarym. Herečka je známa tým, že svoj súkromný život si veľmi stráži pred médiami, no tenkokrát sa jej milú novinku už nepodarilo utajiť. Minulý týždeň ju spozorovali v Los Angeles s tehotenským bruškom. Zdroj blízky herečke túto radostnú správu potvrdil s tým, že dvojica je veľmi šťastná a na bábätko sa veľmi teší. Emma sa cíti skvele, naďalej ostáva aktívna a každý deň cvičí.

Emma sa v rozhovore pre Elle v roku 2018 vyjadrila, že jej názor na rodinu a deti sa menil postupom času. „Nikdy som nestrážila deti ani nič podobné. Ako tínedžerka som tvrdila, že sa nikdy nevydám ani nebudem mať deti. Potom som však dospela a naozaj túžim po tom, aby som sa vydala a mala vlastnú rodinu.“

​S terajším manželom sa stretli v roku 2017 a tajne sa vzali minulý rok, keď im pôvodné svadobné plány prekazila pandémia koronavírusu. Novinku o sobáši oznámili spätne prostredníctvom Instagramu. Už čoskoro sa ich rodina rozrastie o nového člena, páru gratulujeme!

Zdroj: harpersbazaar.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach