Europa 2 - Maxximum muziky

Dá sa za minútu rozhodnúť, kam na výšku? Originálna kampaň TUKE ťa skúsi presvedčiť, že áno

Študovať na výške, ktorá ťa bude baviť, kde nájdeš skvelých profesorov, kamošov na celý život a navyše v super meste, to je snom azda každého stredoškoláka, ktorý rieši dilemu, kam na vysokú. Ponuka je široká, informácií plný internet, len ako sa v tom všetkom rýchlo zorientovať?

POTREBUJEŠ LEN 60 SEKÚND!

Technická univerzita v Košiciach ti vďaka výzve Objav TUKE za minútu pomôže objaviť jej najsilnejšie tromfy a rozhodnúť sa pre niektorú z jej deviatich fakúlt za neuveriteľných 60 sekúnd. O čo teda ide? Päť protagonistov ti v piatich minútových videách vysype všetky dôvody, prečo je košická Technika skvelou voľbou. Najzaujímavejšie na videách je to, že každé z nich sa pozerá na univerzitu úplne inými očami.

Martin – študent kybernetiky na fakulte BERG, Jano – len 37-ročný najvyšší šéf automotive koncernu Marelli, Miška – ukecaná moderátorka študentského rádia, Boris – vedúci Katedry na Fakulte umení či Barbora, ktorá riadi v Tatra banke tímy zodpovedné za každý užívateľský interface so zákazníkom. Všetci majú s TUKE niečo spoločné a so svojimi skúsenosťami a názormi sa s tebou podelia fakt originálnym spôsobom.

OBJAVUJ A HRAJ O NADUPANÉ CENY

Ak si maturant, alebo ním čoskoro budeš a uvažuješ o výške, tak www.objavTUKE.sk určite stojí za klik. Okrem spomínaných videí tu nájdeš totálny koncentrát všetkých najdôležitejších infošiek pre budúcich študentov. A ak si nájdeš ešte ďalšiu minútku, TUKE ťa odmení aj možnosťou získať parádny notebook LENOVO IdeaPad Creator 5i, elektrické odrážadlo E-move s bluetooth reproduktormi, svetlom a alarmom či Apple tablet iPad Wi-Fi 32GB. Stačí, ak pošleš odpoveď na jednoduchú súťažnú otázku a si v hre.

NAJBLIŽŠIA ZASTÁVKA – KOŠICE

Kto bol za posledné roky v Košiciach musí súhlasiť, že je to mesto, ktoré rastie do veľmi zaujímavej podoby slovenskej mekky IT biznisu s expandujúcim kreatívnym priemyslom a atmosférou multikultúrnej metropoly plnej študentov. TUKE ako jeden z kľúčových hráčov na poli inovácií a najväčšia košická univerzita má fakt mega široký záber, dá sa tu študovať kybernetika, dizajn, architektúra, stavebníctvo, umelá inteligencia, ekológia, geológia, finančníctvo, umenie, metalurgia, strojárina či dokonca letectvo. Ale veď načo zdĺhavo vymenovávať ďalej, keď môžeš teraz TUKE objaviť na jeden klik za minútu aj sám.

V spolupráci s TUKE.

Zdroj: tuke.sk

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach