Europa 2 - Maxximum muziky

Ľútosť CHARLIE SHEENA: Toto zlé rozhodnutie mu pred 10 rokmi zruinovalo celú kariéru

55-ročný herec, vlastným menom Carlos Irwin Estévez, sa rozrozprával o udalostiach, ktoré mu dali stopku v populárnom sitkome stanice CBS po sérii búrlivých udalostí v jeho osobnom živote vrátane obvinení z domáceho násilia. Sheen bol v tom čase najlepšie plateným televíznym hercom a za epizódu zinkasoval v prepočte neuveriteľných 1,5 milióna eur. Za zlom v jeho kariére považuje jednu konkrétnu udalosť, pri ktorej, ak by sa dal vrátiť čas, by urobil iné rozhodnutie.

Jedného dňa ho v jeho dome navštívil bývalý generálny riaditeľ CBS Les Moonves s právnikom a povedali mu, že sa má zbaliť, lietadlo Warner Bros je nachystané na dráhe, aby ho dopravilo na odvykačku. Túto ponuku však odmietol a rozhodol sa zo závislostí liečiť doma. Dnes toto rozhodnutie ľutuje so slovami, že mal na lietadlo nasadnúť. Nasledovala ďalšia séria bizarných udalostí, v ktorých sa napríklad v jednom rozhovore vyjadril, že ho „neodrovná ani sedem gramov koksu“, lebo má „tigriu krv“ a vyvrcholilo to tým, že producenta Chucka Lorreho počastoval veľmi nevyberaným slovníkom.

O niekoľko mesiacov bol už bez práce. Okrem úlohy v sitkome Dva a pol chlapa však prišiel i o svoje renomé, nik s ním nechcel spolupracovať kvôli jeho „problémovosti“. Neskôr, v roku 2015 sa priznal, že má HIV. Urobil tak v rámci relácie televíznej stanice NBC a túto informáciu zverejnil preto, lebo ho vydierali. Za 4-ročnú mlčanlivosť vydieračov mal zaplatiť až desať miliónov dolárov. Herec sa zároveň priznal, že na zvládnutie tejto diagnózy to preháňal s drogami a chľastom. Medzi jeho aktuálne príjmy patrí predaj personalizovaných pozdravov a blahoželaní, ktoré ponúka prostredníctvom webovej stránky Cameo v prepočte za cenu 380 eur.

Zdroj: mirror

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach