Europa 2 - Maxximum muziky

Veľké prekvapenie: Svetoznáma TOPMODELKA sa v 50-tke stala po prvýkrát MAMOU!

O pár dní dovŕši svoje 51. narodeniny, no oslávi ich už s novým titulom: MAMA! Úžasnou novinkou sa britská topmodelka, herečka, speváčka a spisovateľka Naomi Campbell pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde zdieľala fotografiu svojej ruky držiac dcérkine nôžky. K fotke pripojila dojemný popis: „Nádherný malý zázrak si ma vybral za matku. Som taká poctená, že táto jemná dušička je v mojom živote, že ani nie je slovami možné popísať to puto, čo ma viaže k tomuto malému anjelikovi. Neexistuje väčšej lásky.“

​Naomi sa v svete modelingu ocitla už ako 15-ročná a v 90. rokoch minulého storočia bola jednou z najžiadanejších modeliek. Randila s takými celebritami ako Mike Tyson, Leonardo DiCaprio, Usher či Robert De Niro. Ešte v roku 2019 ju spájali so superstar z kapely One Direction, vtedy iba 26-ročným Liamom Payneom.

Známa modelka viac informácií o materstve neprezradila, nie je teda isté, či dcérku skutočne porodila alebo si ju zaobstarala alternatívnym spôsobom prostredníctvom adopcie či donosenia náhradnou matkou. Každopádne, gratulujeme!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: instagram

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach