Europa 2 - Maxximum muziky

Našla Bridget Jonesová svojho Darcyho i v reálnom živote? Toto je jej nová LÁSKA!

Kto by nepoznal Renee Zellweger ako bláznivú zmätkárku, ktorá si naše srdcia získala pred viac ako 20 rokmi vo filme Denník Bridget Jonesovej? 52-ročná americká herečka má so svojou filmovou postavou možno viac spoločného, ako by jeden čakal. Tiež dlho hľadala lásku svojho života – a zdá sa, že ju konečne našla!

​O randení herečky s čerstvom rozvedeným Angličanom Antom Ansteadom (Wheeler Dealers, Worlds Most Expensive Cars) sa už nejaký ten týždeň šepká, teraz je to však čierne na bielom. Dvojicu fotografi nafotili, ako sa vášnivo bozkávajú počas romantickej prechádzky.

​Zdroj blízky novému páru vidí ich spoločnú budúcnosť ružovo: „Niekedy sa dvaja ľudia stretnú, všetko zapadne do seba a aj načasovanie je správne, Renee je kreatívna a páčia sa jej muži, ktorí rozmýšľajú inak ako väčšina.“

Či teda Renee našla svojho Marka Darcyho zistíme až časom. Herečka má za sebou sériu neúspešných vzťahov s hercami ako Jim Carrey či Bradley Cooper. Veríme však, že teraz sa jej podarí nájsť svoj kúsok šťastia po boku nového muža v jej živote.

Zdroj: news24

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach