Europa 2 - Maxximum muziky

Ktorá celebrita vonia ako granola a ktorá ako peniaze? Takto ich cítia ostatní

Aké parfumy či toaletné vody si na seba dávajú celebrity, je známe! Ako však v skutočnosti voňajú známe ženy a známi muži ľuďom v ich okolí?

Hviezda seriálu Bridgerton Regé-Jean Page podľa jeho hereckej kolegyne vonia veľmi, veľmi pekne. Nakoľko nefajčí, nikdy nemal zlý dych a jediné, čo z neho bolo cítiť, bola káva. Podľa slov Phoebe Dynevor bol v tom najlepšom zmysle slova bez vône a bez zápachu.

Hailey Bieber zase podľa slov manžela Justina Biebera vonia ako parfum od Ariany Grande. Spevák jej vôňu označil za kvetinovo-ovocnú.

Herec Matthew McConaughy tvrdí, že 20 rokov nepoužíva deodoranty. Vonia vôbec? Istá herecká kolegyňa opísala jeho vôňu ako sladkú vôňu granoly a dobrého života.

Robert Pattison zase na svoju adresu veľakrát počul, že vonia za voskovkami. Preto sa smeje, že je zjavne zabalzamovaný vo vosku.

Kanye West má odor za peniazmi a vonia ako bohatý človek. To na jeho adresu povedala svojho času dnes už bývalá manželka Kim Kardashian.

Speváčka Rihanna si za svoju vôňu vyslúžila prirovnania ako: vonia ako splnené sny a túžby, vonia ako nebo. Údajne však je za jej nadpozemskou vôňou parfum Love, Don´t be Shy, ktorý stojí 870 dolárov.

A ako vonia Brad Pitt? Opäť vyjadrenie jednej hereckej kolegyne – údajne vonia tak, ako keby na sebe žiadnu kolínsku nemal a bolo to len jeho pižmo.

Zdroj: insider.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach