Europa 2 - Maxximum muziky

Herečka sa stala obeťou nechutného vydierania. Majú jej intímne fotky, chcú peniaze

Dominika Kavashowá šokovala svojich fanúšikov, keď na Instagrame uverejnila dlhšiu sériu príbehov. V tej popisuje udalosti, ktoré jej posledné dni a noci nedajú myslieť na nič iné.

Pred pár dňami mi niekto napísal na Instagrame, že má moje intímne fotky. Čo som úplne odignorovala, pretože som si vtedy vôbec neuvedomovala, že mám nejaké intímne fotky,“ začína svoje desivé rozprávanie sympatická herečka a mamička.

Vôbec som to neriešila, no o pár dní mi tento človek poslal fotky. Vtedy som si uvedomila, že mám intímne fotky, no dala by som ruku do ohňa za to, že tie fotky som vymazala,“ pokračuje Dominika, ktorá dodáva, že netuší, ako sa neznámy vydierač k fotkám dostal.

Dominka ďalej povedala, že po tomto zistení jej zostalo nevoľno, už niekoľko nocí nemôže spávať a netuší, čo by mala urobiť. Pri predstave, že sa niekto pozerá na jej osobné fotky, jej je ešte stále zle. Zároveň vysvetlila, že na fotkách nie je nič vulgárne ani poburujúce, no sú to proste jej osobné fotografie, na ktoré nik nemá právo.

Svoju skúsenosť sa rozhodla uverejniť predovšetkým ako varovanie pre ostatných, ktorý sa pohybujú na internete. Avšak ako dodala, keďže ju neznáma osoba vydiera, predpokladá, že jej fotografie sa čoskoro objavia vonku. Preto chcela byť prvá, kto o celej situácii prehovorí verejne.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: instagram

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach