Europa 2 - Maxximum muziky

Chrumkavý imidž a extra silná výdrž? Dôkaz, že táto kombinácia existuje!

Keď s niekým tráviš hodiny a hodiny denne, je dôležité, aby ste si rozumeli a nenudili sa spolu. Ty aj tvoja motorola moto g⁷ power budete zohraná dvojka v každom smere. Konečne si našiel smartfón, ktorý bude držať krok s tvojím dynamickým životným štýlom, chrumkavým imidžom aj extra silnou výdržou.

V znamení rýchlosti

Kedy si sa naposledy len tak zastavil na rušnej ulici a sledoval tempo okolo? Skús to a zatočí sa ti hlava! Prioritou dneška je nemárniť čas neefektívnymi riešeniami, ktoré nás zbytočne spomaľujú. Naopak, hľadať také, ktoré nás nebrzdia v našom dynamickom životnom štýle. Pretože žiť naplno znamená hltať zážitky a využívať všetky dostupné nástroje na to, aby sme si ich vychutnali naplno. Motorola moto g⁷ power, bola stvorená s jediným cieľom: dať ti ešte viac šťavnatej zábavy!

4 čarovné číslice

5 000, 60, 15 a 9. Spoločne účinkujú priam zázračne, hoci za tým nie je žiadna šarlatánska mágia, ale čistá veda. Vďaka expertíze Motorola tímu sa podarilo vyvinúť smartfón, kde výdrž a rýchlosť nabíjania prekonajú aj tvoje najoptimistickejšie predstavy.

Motorola moto g⁷ power prichádza s fantastickými vytrvalostnými parametrami: jej jadrom je 5000 mAh batéria, ktorá sa postará o 3-dňový chod na jediné nabitie! Áno, dobre čítaš. 3 dni koncentrovanej zábavy, čiže možnosť akčného predĺženého víkendu so smartfónom, ku ktorému si ani nemusíš pribaliť nabíjačku!

Rozmýšľaš, aký je význam zvyšných dvoch číslic? Veľkokapacitnú batériu tohto smartfónu dopĺňa patentovaná technológia turbopower™, ktorú fanúšikovia Motoroly už poznajú. Rýchlonabíjačka neustále znižuje čas nabíjania moto g smartfónov a pri sedmičkovej sérii, s prívlastkom Power, to dotiahla na neuveriteľných 9 hodín prevádzky, ktoré môžete získať už za 15 minút nabíjania, wow!

Toľko možností a toľko času na zábavu!

Predĺžený čas prevádzky a rýchle nabíjanie motoroly moto g⁷ power oceníš dvojnásobne, keď si posvietiš na výbavu. Živočíšny magnetizmus pocítiš už pri prvom úchope a pri prvom pohľade na veľkorysý 6,2-palcový HD+ displej. Pomer strán 19:9 umocní efektnosť veľkej obrazovky a dovolí ti ľahšie sa ponoriť do sledovania filmov či hrania hier.

Prečo však byť len v úlohe diváka, keď máš všetko, čo treba, aby si v sebe prebudil ambície umelca? 12 MP zadný foťák a automatické zaostrovanie s detekciou fázy ti dovolí zachytiť momentky ešte kvalitnejšie. Veľké pixely pustia svetlo aj do záberov fotených v tmavých exteriéroch. S predným 8 MP fotoaparátom si zas ty a tvoji priatelia užijete vymakané skupinové selfie. Kopec fotografických režimov tiež nie je na škodu. Kombinuj, edituj, filtruj a bav sa! S motorolou moto g⁷ power prekonáš únavu zážitkami.

V predaji už za 209 eur s DPH.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach