Europa 2 - Maxximum muziky

GALÉRIA: Toto si nenechajte ujsť! Brazílčanka dokonale paroduje fotky celebrít

Cítiť sa dobre vo vlastnej koži je niečo, s čím každodenne bojujú mnohí z nás. Každý zvádza boj sám so sebou a snaží sa prijať taký, aký je. Až keď sa začnete akceptovať so všetkými chybami a nedokonalosťami, viete sa nad ne povzniesť a nikto ich už nemôže použiť proti vám.

Renata Neia je brazílska sekretárka, ktorá má túto náročnú cestu za sebou. Po tom, ako počas tehotenstva pribrala, začala svoje telo neznášať. Rozhodla sa preto na sebe zapracovať a vydala sa na dlhú púť za vysneným telom.

Svoj progres začala dokumentovať na sociálnej sieti. Nudné fotky svojej premeny však chcela trocha okoreniť a preto sa rozhodla parodovať dokonalé fotky rôznych celebrít.

Jej vtipné výtvory sa stali hitom a ľudia si jej príspevky okamžite obľúbili. Zahodila hanbu a obavy z toho, že ju budú kritizovať za to ako vyzerá a všetkým dokázala, že je vtipná a je s ňou sranda.

Chcete si aj vy spraviť takéto fotky, ale chýba vám pivné brucho? Nevadí. Brucho, ktoré sa dá kedykoľvek odstrániť, si môžete kúpiť tu.

Zdroj: boredpanda.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach