Europa 2 - Maxximum muziky

Priprav sa na DRUHÚ vlnu umelcov, ktorí vystúpia na BALATONE: Z týchto zvučných mien odpadneš!

Známy a najväčší európsky elektronický festival Balaton Sound pridal k prvej hviezdnej náloži hudobných artistov už aj druhú vlnu a, veru, ide o skutočne zaujímavé osobnosti. Čo povieš na zvučné mená, akými sú Steve Aoki, Paul Van Dyk alebo Lost Frequencies?

Okrem týchto umelcov sa môžeš tešiť na to najlepšie, čo súčasná elektronická a rapová scéna ponúka. Priprav sa na holandské duo Moksi, rappera JPEGMafia, tvoje uši dozaista poteší aj extrémna kombinácia EDM, housu a techna, ktorý odpáli skupina Mind Against.

A to nie je všetko! Na pódiu to rozbalia aj s Carnage, Saymyname a Dillonom Francisom. Mimoriadne obľúbený stage Elrow fanúšikov poteší hudobníkmi, ku ktorými nepochybne patria Meduza, Loco Dice, Ilario Alicante, Danny Tenaglia a, samozrejme, mnoho ďalších talentovaných artistov.

Teš sa na exkluzívne bazénové parties, welcome drinky, masáže, makeup longue, čerstvé ovocie a brutálne shows vo VIP priestoroch. Tohtoročnou témou bude Hollywood a vedz, že každý správny party človek si príde na svoje.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach