Europa 2 - Maxximum muziky

POZERAJ exkluzívne zábery z najočakávanejšej hry tohto roka – The Last of Us Part II

Tvorcovia kultovej hry The Last Of Us Part II zverejnili prvé čriepky. Štúdio Naughty Dog po svetovom úspechu prvého dielu stavia na pokračovani. Hlavnej roly v jednom z najslávnejších herných príbehov sa ujme žena.

Už od 19. júna si budete môcť zahrať pokračovanie príbehu po boku slávnej Ellie, odvážneho a nezávislého dospievajúceho dievčaťa, ktoré sa so svojím otcom snaží zdolať tŕnistú cestu Amerikou a nájsť v nej úkryt, priateľov a bezpečie. Po zdanlivom úspechu príde dejový zvrat, ktorý ich dobrodružstvu dodá nový náboj. Vypravte sa s nami do jedného z najzaujímavejších príbehov herného sveta.

„Je to prinajmenšom absolútne neskutočný pocit. Tento projekt predstavuje nielen roky tvrdej práce a vášne od všetkých tu v Naughty Dog, ale hlavne je to pre nás pokračovanie cesty, ktorá začala s Ellie a Joelom už pred siedmimi rokmi. Než do vašich rúk dorazí kompletná hra, ktorá má úplne nový príbeh, poskytneme vám aspoň náhľad do ďalšej kapitoly príbehu Ellie a Joela v podobe traileru,“ uviedol Neil Druckmann, viceprezident štúdia a riaditeľ projektu The Last Of Us Part II.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: PlayStation

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach