Europa 2 - Maxximum muziky

Seriál PEAKY BLINDERS sa skončí 6. sériou, príbeh však bude pokračovať inou formou

Prvé časti Gangov z Birminghamu sa začali vysielať ešte v roku 2013, úspešný dramatický seriál BBC sa skončí šiestou sériou. Tvorca a scenárista Steven Knight však prisľúbil, že príbeh ešte bude pokračovať, avšak inou formou. Tú, samozrejme, nedefinoval, tak môžeme len hádať, či to bude film alebo spin-off pokračovanie, ktoré sa sústredí na osud konkrétnej postavy.

Séria, ktorá si získala milióny nadšencov po celom svete, sleduje príbeh Tommyho Shelbyho a jeho rodiny a ich spoločného nástupu k moci na pozadí Birminghamu po skončení prvej svetovej vojny. BBC v pondelok potvrdila koniec šou, no zároveň oznámila, že obnovila výrobu nových častí vo Veľkej Británii v súlade s prísnymi opatreniami súvisiacimi s pandémiou koronavírusu.

Ukončenie seriálu 6. sériou je pre fanúšikov sklamaním, keďže Knight ešte v roku 2019 pre Entertainment Weekly uviedol, že ja naplánovaná i 7. séria, jej realizáciu však zmarila pandemická situácia. Záverečnej série sa tak dočkáme koncom tohto roka, príp. začiatkom budúceho, v závislosti od toho, ako rýchlo sa natáčanie podarí ukončiť uprostred prebiehajúcej koronavírusovej krízy vo Veľkej Británii.

Tvorca Steven Knight však sľubuje, že záverečná séria bude zároveň najlepšou, sme už teraz zvedaví, ako dopadnú osudy Tommyho Shelbyho a jeho rodiny!

Zdroj: variety.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach