Europa 2 - Maxximum muziky

Nepotrebuje ženícha: Opustil ju snúbenec, vydala sa SAMA ZA SEBA!

Všetko bolo naplánované, svadba s jej dlhoročným priateľom sa mala konať presne na Halloweena, Megin obľúbený sviatok. Čo však nečakala bolo, že jej snúbenec z dňa D vycúval len pár mesiacov pred sobášom. Vydajachtivá žena nič nechcela rušiť a rozhodla sa svadbu odbaviť… i bez ženícha.

35-ročná Meg bola odhodlaná vydať sama za seba ako akt sebalásky. Svoj plán chcela dotiahnuť do konca, ale mala obavy, čo na jej rozhodnutie povedia ľudia z jej okolia. Bála sa, či ju nebudú pokladať za príliš sebeckú a egocentrickú, ak oslavu zameria iba na samú seba. Ďalším jej trápením bolo, či si za jej chrbtom nebudú ľudia šuškať, že si takto lieči komplexy z toho, že ju opustil snúbenec. Jej mama ju od tohto činu odhovárala, Meg, ktorá sa živí ako mentálny tréner, sa však nedala odradiť.

Tým, že si vzala seba samú vyslovila „áno“ svojim snom a túžbam. Počas jej veľkého dňa ju sprevádzalo 10 najbližších ľudí, dress-code nebol bližšie špecifikovaný. Meg taktiež prezradila, že počas čítania sľubov sa rozplakala. Na svadbe nechýbala torta, dobré jedlo a tanec. S detailami zo svadby sa dodnes delí na svojom Instagrame a podporuje ľudí, aby ju nasledovali. Chce im tak ukázať, že nie je nič zlé na tom, ak nemáte partnera. Obrúčka, ktorú poctivo nosí na prste, jej má pripomínať, že láska k sebe samému má byť na prvom mieste v živote!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: news24.com

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach