Europa 2 - Maxximum muziky

SIMPSONOVCI dosiahli míľnik 700. odvysielaných častí. Má to už seriál zrátané?

Predvčerom, (21. marca) bola odvysielaná v poradí už 700. epizóda sitcomu Simpsonovci. Kým tvorcovia seriálu nedávno potvrdili pokračovanie v ďalších dvoch sezónach, výkonný producent Al Jean sa však vyjadril, že je možné, že tam sa i celý príbeh ukončí. Potvrdené série č. 33 a 34 dokopy zaručia tomuto najdlhšie vysielanému americkému seriálu dokopy 757 epizód, ktoré budú vysielané do roku 2023. Al Jean v rozhovore pre magazín Variety povedal, že nikto nevie, čo bude nasledovať po tomto čísle. Je však optimistický v tom, že ak by i seriál zrušili, jeho viac ako tridsaťročnú existenciu nemožno len tak vymazať z pamäte ľudí: „Ak nás raz zrušia, potom opäť príde nejaký reboot. Som si istý, že i keď už v tej dobe tam nemusím byť ja, ale vždy tam budú „nejakí Simpsonovci„.

O obľúbenosti tejto show svedčia aj čísla, ktoré seriál dosahuje v sledovanosti. Štart práve vysielanej 32. série dosiahol niekoľko prívlastkov „naj“, napríklad ako celkovo najstreamovanejšia epizóda na platformách Hulu a Fox Now.

A na čo sa môžeme tešiť v ďalších sezónach? Tvorca a výkonný producent Simpsonovcov Matt Groening naznačil, že plánujú množstvo veľkých prekvapení. Homerovi vypadnú vlasy, Milhouse dostane kontaktné šošovky a Bart bude tridsiaty tretíkrát oslavovať desiate narodeniny!

My ako skalní fanúšikovia dúfame, že o rok či dva prídu tvorcovia s ďalšou dobrou správou, na tú si musíme ešte počkať a zatiaľ si vystačiť s plánovanými 757 epizódami.

Zdroj: ladbible

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach