Europa 2 - Maxximum muziky

Muž z Tennessee vyhral MILIÓN dolárov. Z toho čo nasledovalo, skoro dostal infarkt rovno dvakrát!

Nick Slatten vyhral v lotérii neskutočných 1 178 746 dolárov po tom, čo uhádal všetky čísla na výhernom tikete. Nick si čísla vsadil v miestnom obchode s potravinami, keď skončil s kladením dlažby v práci. S novinkou, ktorá mu vyrazila dych sa ihneď utekal pochváliť svojej snúbenici a po ceste ešte stihol v obchode s autodielmi kúpiť s bratom chýbajúci komponent do auta. ​Po obede si však s hrôzou uvedomil, že výherný lístok stratil.

Podľa pravidiel lotérie si môže výhru na nepodpísanom tikete nárokovať ktokoľvek, Nick preto zahájil pátraciu akciu a vybral sa na všetky miesta, ktoré v ten deň navštívil. I keď tomu nechcel veriť, vnútorne sa už so svojou výhrou rozlúčil. Na parkovisku pred autosúčiastkami však takmer neveril vlastným očiam, keď tam zbadal svoj stratený poklad. Jeho samého prekvapilo, že tiket za ten čas neodfúkol vietor alebo si ho niekto nevšimol, prípadne nezahodil.

​Na výherný lístok dokonca niekto stupil, keďže na ňom bol odtlačok niečej topánky. „Tiket za milión dolárov a niekto ho len tak prekročil“, uzatvoril tento neuveriteľný príbeh šťastný výherca. Podľa jeho slov si za výhru chce kúpiť nový dom a investovať, popri tom pokračovať vo svojom biznise s autami.

Zdroj: huffpost

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach