Europa 2 - Maxximum muziky

V mladosti mala crush na Roberta Pattinsona, teraz je zasnúbená s jeho najväčším protivníkom

Twilight pobláznil mnoho mladých dievčat po celom svete. Prvá časť ságy vyšla v roku 2008 a rozdelila fanúšičky na dva tímy: Jedny milovali upíra Edwarda, zatiaľ čo tie druhé obdivovali vlkolaka Jacoba.

Edwarda Cullena po celú dobu stvárňoval herec Robert Pattinson, ktorý sa vďaka tento role dostal do celosvetového povedomia a Jacoba hral Taylor Lautner, ktorý sa menil zo škaredého káčatka s dlhými vlasmi na sexi alfa samca, a tak sa niet čo čudovať, že medzi nimi, ale aj fanúšičkami, bol spor o to, kto z nich dvoch je viac sexi.

Ak sleduješ Taylora na jeho sociálnych sieťach, určite ti neušlo, že je od minulého novembra zasnúbený s Tay Dome. Tá však nedávno na svojom Instagrame uverejnila vtipné video, na ktorom priznala, že Jacob nebol jej vyvoleným. Čekuj video, ktorá má takmer 2 milióny lajkov!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

O jej platonickej láske z detstva vie aj jej súčasný snúbenec, ktorý to berie športovo a v šou u Kelly Clarkson sa na margo celej situácie vyjadril: „Prehliadnem, že urobila túto chybu. Je to jej minulosť, teraz je to už v poriadku. Je ale pravda, že, bohužiaľ, nebola v Jacobovom tíme. Nevadí, stále ju milujem.“

https://www.youtube.com/watch?v=2mhjYDNYeGs

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach